Se hvad vores kunder siger om Black Dot Copenhagen
Online Bestilling!
+(45) 25 67 77 76

Jonas Holstein – Senior Business Analytics Consultant, Kapacity A/S

“Det er altid rart at være på besøg hos Black Dot Copenhagen. Godt humør og super service! Personalet har en holdning til det de sælger, man får kompetent rådgivning, og det giver resultat: Tøjet sidder perfekt, og man får lyst til komme igen næste gang, man skal have nyt i garderoben. Og der var levering til tiden, ja faktisk hurtigere end lovet.”

Anders Korsgaard – Assistant Attorney, Kromann Reumert

“Glad ejer af både skjorter og jakkesæt fra Blackdot. En fornøjelse helt fra starten. Der blev taget god tid til opmåling og valg af metervare, og servicen var helt i top også ved tilretning efter levering. Kan varmt anbefales”

Anders Stolzenbach – Admissions Manager, Presidents Institute

”Efter en god anbefaling tog jeg forbi Black Dot. Jeg fik lavet den første skjorte for blot at teste dem af på service, kvalitet, levering og pris – Nu er min garderobe skiftet ud og jeg går kun i skræddersyet tøj. Grunden til dette er at servicen og rådgivningen kommer fra personer med + 20 års erfaring, som snakker til dig direkte i øjenhøjde. Kvaliteten er altid den bedste, jeg kan se og mærke på alt jeg få. Leveringen er til tiden og prisen er konkurrencedygtig med butikkerne. Jeg har ingen undskyldning for ikke at gå i skræddersyet tøj og slet ikke når Black Dot Copenhagen er tilstede. – Det bedste råd jeg kan give, tag forbi og få din næste skjorte derfra – Så behøver du ikke lede mere.”

Nicolai Hermann – Commercial Manager, Coca-Cola

”Super faglig og professional service. Hele bestillings- og prøveproces er optimalt sat op. Jeg har allerede anbefalet Black Dot Copenhagen til alle i mit eget netværk både privat og professionelt”

Michael Ring – Partner, FOCUS Flex Leasing A/S.

”Jeg har gennem flere år brugt Black Dot Copenhagen, når jeg har haft behov for nye skjorter, blazer, jakkesæt og smoking, og jeg har altid fået den vare jeg er blevet lovet. Det er absolut ikke sidste gang jeg har handlet hos Black Dot Copenhagen, og selvfølgelig anbefaler jeg dem til mit netværk”

Lars Christiansen – Projekt manager, DSV.

”Jeg har nu handlet hos Black Dot Copenhagen flere gange og er ovenud tilfreds med servicen og produkterne. Konceptet er ligetil og det er en meget behagelig og afslappet shopping oplevelse. Man får mulighed for at sætte sit eget personlige præg, samtidig med man får gode anbefalinger med på vejen. Når man er blevet målt op og alle detaljer er registreret i deres system, er det ligeledes meget nemt at lave genbestillinger med de ændringer i farve og materialer man nu har lyst til. Prisen er konkurrence dygtige og jeg føler virkelig jeg har får ”value for money”. Jeg kan give Black Dot Copenhagen min varmeste anbefaling.”

Rune Sydbo Haxbøl – Projektleder, Danske Bank.

“Hos Black Dot Copenhagen har jeg oplevet at de giver én 100% opmærksomhed, lytter til hvad jeg søger og gør alt hvad de kan for at opfylde mine behov og krav. Dette ligegyldigt om det handler om snittet på skjorten eller kvaliteten af stoffet. Første gang jeg skulle købe skjorter hos Black Dot Copenhagen ville jeg gerne købe 10 skjorter. Men i første omgang fik jeg kun “lov til” at købe én skjorte. Den kom så hurtigt hjem, jeg kunne prøve den og nikke til fit’et, få justeret et par småting, vælge et andet stof, der var mere strygefrit og så bestille de 10 skjorter som jeg nu vidste ville passe mig og være i den ønske kvalitet. Det synes jeg var super god service. Kvaliteten har også været helt i top. Alt i alt har jeg været rigtig glad for at handle hos Black Dot Copenhagen – og vender helt sikkert tilbage igen.”

Kim Frøik Christensen – Business Development Manager, DSV

“Efter den evige jagt på velsiddende skjorter blev jeg anbefalet Black Dot Copenhagen. Jeg bookede nemt en konsultation via hjemmesiden og fik derfra en kyndig vejledning i de forskellige pasformer og stoftyper. Mine mål blev taget og efter 4 uger kom det flotte resultat i form af velsiddende skjorter. Sidenhen er der blev bestilt mange flere og i og med ens mål bliver gemt, gør det processen utrolig nem.”

Lars Sandstrøm / Lille Lars – Dj & Radiovært på The Voice, NOVA & Radio100

“Jeg er meget tilfreds kunde hos Black Dot Copenhagen. Min arm- og benlængde matcher ikke standard jakkesæt og skjorter. Så de skræddersyede varer er skræddersyet til mig. Og til en pris der matcher stangvarerne i stormagasinerne. Jeg spiller ofte til eksklusive fester og events, hvor det bliver bemærket at mit tøj sidder lige i skabet. Pris, kvalitet, levering og en uformel stemning i showroom går op i en højere enhed. Og når man først har fået skræddersyet tøj, kommer man ikke til at gå med andet. Det kan jeg skrive under på.”

Nicolai Kjær – Konsulent, Rud Pedersen

“Jeg har nu igennem næsten et år købt både skjorter, jakkesæt og slips hos Black Dot Copenhagen. Jeg har hele vejen igennem oplevet en professionalisme og dedikation hos Black Dot Copenhagen som er helt outstanding. De elsker at klæde deres kunder på i fedt og lækkert tøj. De er virkelig gode til at se på den enkelte person og finde tøj, som passer godt til din personlighed og din livsstil.
Jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger til alle som ønsker kvalitetstøj med perfekt fit til en meget fornuftig pris. De bedste anbefalinger herfra.”

Bo Kinch Andersen – Sales Manager, ChangeGroup

“Nu har jeg købt flere jakkesæt og skjorter hos Black Dot Copenhagen og det har hver eneste gang været en fornøjelse. Deres engagement i mig og mit tøj er en sand fornøjelse, men det som gør den store forskel er kvaliteten i tøjet og det at jeg kan få tøj der passer mig perfekt. Jeg skal ikke mere stå med det evindelige problem, hvor jeg skal vælge mellem for korte eller for lange ærmer, som jeg har det er ved standard tøj. Jeg vil til enhver tid anbefale en tur forbi Black Dot Copenhagen – det bliver med garanti en sand fornøjelse.”

Kristian Gundry – Team Lead, Rambøll

“Jeg har flere gange købt skjorter hos Black Dot Copenhagen og jeg har alle gangene fået leveret en fantastisk service. Man er med i processen lige fra start af og får god og professional rådgivning i alt fra måltagning så man ender ud med det perfekte fit og designet af ens skjorter. Med en levering på 3 til 4 uger kan Black Dot Copenhagen kun anbefaldes.”

Jakob Olsen – Projekleder, SDC.

“Fik lavet to jakkesæt. Kom til tiden, passede perfekt, og det bedste var, at kvaliteten var helt i top. Meget lækkert og yderst behageligt at have på. Fik derudover også nogle skjorter, som også var helt i top. Servicen er rigtig god, og der er god hjælp og inspiration at hente fra dem i showroomet.”

Simon Wandt – Hoteldirektør, Living Suites Copenhagen North

“Jeg har kun haft positive oplevelser som kunde hos Black Dot Copenhagen. Jeg bliver altid budt velkommen med et smil og den personlige service er i top. Det er meget svært at finde jakkesæt der passer til min figur, men det problem løserBlack Dot Copenhagen. Jeg er også meget tilfreds med kvaliteten samt udvalget af jakkesæt og skjorter. Black Dot Copenhagen kan særdeles anbefales.”

Besøg os

Gammel Mønt nr. 39
1117 København K
Tlf: (45) 25 67 77 76
E-mail: info@blackdot.dk