Priser for luksus skræddersyet tøj købt hos black dot
Online Bestilling!
+(45) 25 67 77 76

Black Dot Copenhagen – vejl. udsalgspriser

prisen inkl. moms, opmåling, levering, lokal justering samt frit valg af detaljer

Jakkesæt Premium kvalitet: 5.195 kr.
Jakkesæt Exclusive kvalitet: 5.995 kr.
Jakkesæt Branded kvalitet: 8.195 kr.

Smoing Premium kvalitet: 5.395 kr.
Smoking Exclusive kvalitet: 5.995 kr.
Smoking Branded kvalitet: 8.995 kr.

Skjorte Premium kvalitet: 695 kr.
Skjorte Exclusive kvalitet: 995 kr.
Skjorte Branded kvalitet: 1.295 kr.

Bukser Premium kvalitet: 1.295 kr.*
Bukser Exclusive kvalitet: 1.595 kr.*
Bukser Branded kvalitet: 2.295 kr.*

Blazer Premium kvalitet: 3.995 kr.
Blazer Exclusive kvalitet: 4.995 kr.
Blazer Branded kvalitet: 6.495 kr.

Cottoncoat Premium kvalitet: 3.995 kr.
Cottoncoat Exclusive kvalitet: 4.995 kr.
Cottoncoat Branded kvalitet: N/A

Til vores Premium kvalitet Jakkesæt, Bukser, Blazer & Smoking, benyttes 100% Engelsk Merino Uld i Super 120-140. Ulden er af meget høj kvalitet og særdeles slidstærkt, og holder dets naturlige udseende i mange år uden at se slidt ud. Black Dot Copenhagen anbefaler Premium kvalitet til arbejdsjakkesættet og Smokings da materialet er let at ånde i, krøller ganske lidt og giver mulighed for at rense det mange gange.

I vores Premium kvalitetsskjorter benyttes 100% Bomuld, primært Egyptisk Bomulds kvalitet. Metervarerne fås i flere forskellige udtryk og tykkelser og kan bruges til alle slags skjorter såsom fritid og arbejdsskjorter.

I vores Exclusive kvalitets Jakkesæt, Bukser, Blazer & Smoking benyttes 100% høj kvalitets uld, typisk i Extra Super-Fine kvalitet. Vi forhandler forskellige metervare i vores executive kvalitet og har mere end 500 forskellige i denne kategori. Black Dot Copenhagen anbefaler disse metervare til mere eksklusive jakkesæt og smokings da glans og "finishing" er helt i top. Vi har en række jakker og bukser i denne kvalitet hængende i vores showroom, der bare må ses.

Til vores Exclusive skjorter benytter vi 100% Swiss Cotton som er "King of Shirt Fabrics". Denne metervare er simpelthen bare en drøm at have på, idet den hverken er for varm eller kold og føles dejlig blødt, men samtidig har en rigtig flot finish. Desuden gør den endelige vævning at skjorten ikke krøller så nemt og holder sig rigtig flot hele dagen. Dette er er bare et "must try".

I alt vores Branded tøj benytter vi en række kendte metervare producenter. Herunder Pal Zileri - Dormeuil - Ferré - Giorgio Valentino og mange flere. Metervarerne er allesammen i meget høj kvalitet og der benyttes mange forskellige materialer såsom, Uld, Bomuld, Silke og Cashmere. Black Dot Copenhagen anbefaler metervare fra denne kategori til skræddersyet tøj der skal være helt specielt og vi garanterer at det bliver et helt unikt stykke tøj i allerhøjeste kvalitet.

*Det er muligt at tilkøbe ekstra bukser til alle jakkesæt til en reduceret pris.

Besøg os

Gammel Mønt nr. 39
1117 København K
Tlf: (45) 25 67 77 76
E-mail: info@blackdot.dk